onsdag, juli 04, 2012

Døden på skrivekurs

Kolbjørn og Sigve – politimenn og gode venner – dumper høyst ufrivillig oppi en mordsak mens de er på fjelltur.
Liket – en kvinne i 40-årene – som fiskes opp fra Nutendvannet, viser seg å ha vært gjest på Solstad høyfjellshotell og deltaker på et skjønnlitterært skrivekurs, arrangert av Scarabæus forlag.
Det blir snart åpenbart at den drepte – Edvarda Knutsen – ikke var spesielt godt likt av noen av de andre kursdeltakerne, og dessuten var på kant med forlaget som arrangerte kurset.
Hvorfor var hun i det hele tatt invitert til Solstad – forlaget likte jo hverken henne eller det hun skrev?
Og hvem drepte henne? Riktignok var hun mislikt av flere, men hvem gikk så langt som å ta henne av dage?
Klikk på bildet for å lese om boken.


Døden på skrivekurs finnes på iBooks som e-bok.

Døden på skrivekurs er også en hardcover papirbok som blir trykt Print On Demand.

Kjøpsinformasjon:
Print On Demand betyr at hver bok blir trykket når den blir bestilt. Selve boken koster ca. 249 kroner. Porto kommer i tillegg. Den svingende dollarkursen fører til pluss minus tyve-tredve kroner.Boken blir laget i USA, og trykket i Frankrike før den blir sendt til deg med det internasjonale selskapet UPS. Her i Norge dekker ikke UPS alle områder, men deres samarbeidspartnere leverer på døren etter fire-fem arbeidsdager hvis du velger Expresslevering. 

Boken kan etter produksjon spores ved hjelp av å gå inn på din egen ordreside. Men først når den er merket "Shipped" hos Lulu. Der finner du en link under ordren. Klikker du på denne, vil du få opp forventet leveringstidspunkt hjemme hos deg. Du kan også ved å gå videre på denne siden, endre tidspunkt og leveringssted.

Du kjøper boken med kredittkort. Har du vanlig minibankkort, er det som regel en Visa-del på dette. Betalingen er garantert sikker i henhold til internasjonale krav og avtaler. Lulu som står for produksjonen av boken er et internasjonalt selskap med over ti års erfaring på området.

Slik kjøper du boken:

1. Klikk på denne linken for å komme til Tekstloftets bokhandel på Lulu:
http://www.lulu.com/spotlight/tekstloftet

2. Velg "Add to Cart"

3. På neste side velger du "Checkout"

4. På neste side velger du leveringsmetode. 

Ved express blir boken levert på døren.

Oppgi betalingsinformasjon og adresse når du blir bedt om det.

God lesning!Ingen kommentarer: