onsdag, juli 04, 2012

Den som skal våkne


Bronsealder ...
Amar er født til huset Kaysit. De kaller det slangens hus. Bare en mann står i veien for arven hans. Hundari, den verste slåsskjempen som noensinne har vandret ned fra fjellene. I forsøket på å overvinne sin læremester, og slik bli erklært som voksen, må Amar ha hjelp. Fra sin venn Nanniya, som har sin egen politiske agenda. Fra Mahdi, en gammel mann som liker unge gutter litt for godt. Fra sin lillebror Shulgi, som er lojal fremfor alle. Og fra sin mor, som elsker ham så mye at hun vil sluke ham.  Det sies at verden står stille når slangen slår til.

Den som skal våkne finnes på iBooks som e-bok.Pris: 149,- Nå: 59,- 


Den som skal våkne er også en hardcover papirbok som blir trykt Print On Demand (se nedenfor).

Tilbakemeldinger:
"Den som skal våkne er et episk verk med bibelske overtoner." Utropia

Kjøpsinformasjon:
Print On Demand betyr at hver bok blir trykket når den blir bestilt. Selve boken koster ca. 249 kroner. Porto kommer i tillegg. Den svingende dollarkursen fører til pluss minus tyve-tredve kroner.Boken blir laget i USA, og trykket i Frankrike før den blir sendt til deg med det internasjonale selskapet UPS. Her i Norge dekker ikke UPS alle områder, men deres samarbeidspartnere leverer på døren etter fire-fem arbeidsdager hvis du velger Expresslevering. 

Boken kan etter produksjon spores ved hjelp av å gå inn på din egen ordreside. Men først når den er merket "Shipped" hos Lulu. Der finner du en link under ordren. Klikker du på denne, vil du få opp forventet leveringstidspunkt hjemme hos deg. Du kan også ved å gå videre på denne siden, endre tidspunkt og leveringssted.

Du kjøper boken med kredittkort. Har du vanlig minibankkort, er det som regel en Visa-del på dette. Betalingen er garantert sikker i henhold til internasjonale krav og avtaler. Lulu som står for produksjonen av boken er et internasjonalt selskap med over ti års erfaring på området.

Slik kjøper du boken:

1. Klikk på denne linken for å komme til Tekstloftets bokhandel på Lulu:
http://www.lulu.com/spotlight/tekstloftet

2. Velg "Add to Cart"

3. På neste side velger du "Checkout"

4. På neste side velger du leveringsmetode. 

Ved express blir boken levert på døren.

Oppgi betalingsinformasjon og adresse når du blir bedt om det.

God lesning!Ingen kommentarer: